دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 40 KB
تعداد صفحات : 13
بازدیدها : 583
برچسبها : کنترل موجودی انبار
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلپروپوزال و روش تحقیق کنترل موجودی در انبار
مقدمه :
هدف از ایجاد انبار، نگهداری مواد اولیه و قطعات و محصولات و استفاده به موقع و مناسب از آنها می باشد. گاها پیش می آید که بسته به نوع فعالیت شرکت، بیش از هفتاد درصد از سرمایه شرکت را مواد اولیه و یا محصول شامل می شود، بنابراین نقش انبارها بسیار حساس می باشند. در حال حاضر بهترین روش در تهیه اجناس در کشورهای توسعه یافته روش Just In Time می باشد که انبار حذف شده و اجناس مستقیما از تولید به محل مصرف انتقال می یابند که متاسفانه بستر لازم برای این گونه تهیه اجناس در کشور ما ایجاد نشده است. لذا به منظور حصول اطمینان از موجود بودن اجناس در زمان مصرف نیاز به انبارش اجناس احساس می گردد. در شرکتهای توزیع بیشترین سرمایه درگیر در انبارها متمرکز می باشد لذا اتخاذ مدل مناسب کنترل موجودی به منظور کاهش هزینه نگهداری و همچنین کاهش ضایعات و دسترسی به موقع به اجناس امری اجتناب ناپذیر می باشد. با انتخاب و پیاده نمودن مدل کنترل موجودی متناسب با انبار شرکت توزیع، مدیریت شرکت مطمئن خواهد شد:
الف- پروژه ها بدون توقف و طبق برنامه زمانبندی اجرا خواهند شد و مشکل کمبود جنس وجود نخواهد داشت که البته به سطح خدمت انتخابی توسط مدیریت شرکت بستگی خواهد داشت.
ب- سرمایه شرکت بدون مصرف در انبار راکد نخواهد بود.
ج- میزان رضایت مندی مشترکان بالا خواهد رفت.
عنوان تحقیق :
بررسی مدیریت انبارداری جهت ارائه راهکارها و مدلهای مناسب کنترل موجودی در انبارهای شرکت کیفیت نشان پارسیان
انبار به محل یا فضائی اطلاق می شود که بتوان انواع مواد اولیه قابل مصرف در ساخت محصول و یا محصولات و کالاهای قابل فروش و یا نیمه ساخته و انواع قطعات و لوازم یدکی و تجهیزات و ماشین آلات، ملزومات، ابزار آلات و یا هر گونه کالای مستعمل و غیر قابل استفاده و اسقاطی را در آن به طور منظم، روشمند و سیستماتیک برای مدت معین و یا نامعلوم نگهداری و ذخیره کرد.
انبارداری به دریافت و صدور کالا و اجناس و نگهداری آنها طبق نظم و اصولی که متضمن سهولت در تحویل گرفتن و تحویل دادن با صرف حداقل زمان و نیروی انسانی مورد نیاز و با کمترین هزینه نگهداری موجودی ها در انبار و رساندن اجناس و کالای مورد نیاز واحدها یا متقاضیان در کمترین و زودترین زمان ممکن گفته می شود.
اجناس، مصالح، مواد و قطعات که در امر تولید و فروش و اداره صنعت مورد مصرف قرار گیرد.
میزانی از موجودی است که در آن حد و نقطه می بایست اقدام به تهیه و خرید آن موجودی نمود.
حداکثر مقدار موجودی از یک کالا می باشد که نباید از آن مقدار تجاوز کند. ...
فهرست مطالب پروپوزال
فصل اول : کلیات تحقیق
مقدمه
بیان موضوع تحقیق
اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
سئوالات پژوهش
قلمرو مکانی تحقیق
روش انجام تحقیق
تعریف عملیاتی واژه ها
فصل سوم : روش تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
جامعه آماری
روش نمونه گیری
روش جمع آوری داده های اولیه و ثانویه
روش سنجش پایایی و روایی ابزار جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
فهرست منابع
خرید و دانلود آنی فایل