پاورپوینت طراحی موج شکن های سکویی شکل پذیر

پاورپوینت طراحی موج شکن های سکویی شکل پذیر پاورپوینت طراحی موج شکن های سکویی شکل پذیر

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 1929 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 151

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 11000 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت طراحی موج شکن های سکویی شکل پذیر

پاورپوینت طراحی موج شکن های سکویی شکل پذیر


مقدمه

برخی از موجشكنهای سكویی ساخته شده در كشور

انواع موج شکن

انواع مختلف موج شکن ها از نظر ساختمان

موج شکن توده سنگی با دیواره تاج

موج شکن توده سنگی معمولی

موج شکن شکل پذیر

موج شکن صندوقه ای

موج شکن ریفی

شکل کلی یک موج شکن

 موج شکن های توده سنگی

موج شکن های توده سنگی سنتی

1) هسته ( core )

2) لایه میانی یا لایه فیلتر ( filter )

3) لایه حفاظ یا لایه آرمور (armor layer )

انواع موج شكن های توده سنگی سنتی

موج شكن های شكل پذیر

دسته بندی PIANC موج شكن های سكویی :

موج شكن های سكویی غیر قابل تغییر شكل

موج شكن های سكویی چند لایه

موج شكن چند لایه ایسلندی

 

žمقدمه
žموجشكنها سازههایی هستند كه جهت ایجاد آرامش در بندر گاه، برای تامین ورود مطمئن كشتیها به آبراهه ها و بنادر، كاهش انرژی ناشی از امواج و حفاظت از سواحل در مقابل امواج احداث میشوند.موجشكنها از دیدگاههای مختلف از جمله شكل هندسی، مصالح بكار برده شده و موقعیت قرارگیری به انواع مختلف دسته بندی میشوند. از میان انواع موجشكن ها به لحاظ شكل هندسی و مصالح به كار برده شده، موجشكنهای توده سنگی 1 از متداولترین انواع آنها میباشند. žتا حدود 50 سال گذشته، موجشكنهای توده سنگی در آبهای كم عمق ساخته میشدند. با افزایش تبادل كالا، لزوم گسترش بنادر و وسعت آنها و افزایش ابعاد شناورها باعث گردیده موجشكنها در اعماق بیشتر ومكانهای خیلی باز ساخته شوند و این منجر به افزایش ارتفاع امواج و مطرح شدن مسایل طراحی و اجرایی شده است و در این راستا انواع موجشكنها از نظر سازه و پایداری مورد توجه قرار گرفته اند.

ž žطراحان با احداث سازه های موج شكن در آب عمیق تر و مكان های مستقر در معرض امواج بلندتر، دریافتند كه باید حجم سنگ مورد نیاز را تا رسیدن به نیمرخ پایدار افزایش دهند. استفاده از سنگ های بزرگ در سطح بیرونی سازه، حجم مورد نیاز را تا حد زیادی كاهش می داد. پیشرفت های حاصله در تكنولوژی بتن در اوایل قرن نوزدهم میلادی، باعث جایگزینی قطعات منشوری شكل بتنی بجای سنگ های بزرگ شد. اما با توجه به لزوم احداث موجشكن ها در مكانهای مستقر در معرض امواج سهمگین تر، ساخت و جابجایی قطعات بتنی مورد نیازغیرعملی شد. سرانجام كاربرد قطعات بتنی دارای اشكال نامنظم با پایه های چندگانه رواج یافتند. پایداری این قطعات در مقابل حمله موج علاوه بر وزن، در اثر درگیری 2 (جفت شدگی) قطعات مجاور حاصل می شود. طی دهه های اخیر، طراحی و ساخت موجشكن های شكل پذیر در بسیاری از نقاط دنیا افزایش یافته است . این سازه ها تحت اصابت امواج دریا تغییرشكل داده و پس از تغییرشكل بر اساس شرایط محیطی و سازهای به پایداری استاتیكی و یا دینامیكی میرسند. در طراحی این سازه ها این عقیده كه مواد (مصالح) لایه محافظ سازه باید از نظر ایستایی در برابر حملات امواج پایدار باشد ، نقض میشود و به سازه اجازه داده میشود كه تغییر شكل را تا رسیدن به یك فرم مؤثرتر ادامه دهد.

ž žدر اجرای این گونه سازه ها به دلیل مجاز بودن تغییرشكل سازه، میتوان از محدودة وسیع تری از مصالح معادن سنگ استفاده كرد و با توجه به فلسفة عملكرد آنها در مواجهه با امواج دریا از مصالح با تناژ كمتر نیز بهره برد. وجود سكو در سازة شكل پذیر منجربه كاهش بیشتر انرژی موج نسبت به سایر سازه های شكل پذیر می شود. از مزیتهای دیگر این نوع موج شكن ها نسبت به سایر انواع موج شكن های توده سنگی، میتوان به كاهش بالاروی موج در بالای سطح ایستابی، كاهش سرریزی موج از روی سازه، اجرای آسان این سازه ها با توجه به امكانات محدود، ماشین آلات سبكتر و تجربیات پیمانكاران محلی و همچنین به دلیل مجاز بودن تغییرشكل این نوع سازه ها، امكان استفاده بهینه از معادن سنگی در محدودة وسیعتری از مصالح، اشاره كرد. ž

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید